Ergopolis: innovatie in slaap- en leefcomfort

Ergopolis Distribution is een groothandel & distributeur van innovatieve ergonomische producten voor thuis, bedrijven en medische kabinetten. Ergonomisch slaapcomfort is de kern van onze filosofie, met daarnaast ook andere specialisaties die bijdragen tot een gezond leef- en werkklimaat, zoals luchtreiniging.

Onze producten zijn steeds verankerd in wetenschappelijk onderbouwd onderzoek.

Naast onze eigen producten zijn we ook exclusief verdeler van innovatieve merken zoals de Zwitserse specialist in luchtreiniging Aeris.

Ergopolis Distribution

Ergopolis Distribution ontstond in 2016 in de schoot van Bedking Ergopolis, een familiebedrijf dat in 1984 een pionier was inzake ergonomisch zit- en slaapcomfort. Eind jaren '90 werd er hier reeds geïnvesteerd in de opening van een uniek testcentrum Ergopolis voor ergonomische zit-en slaapsystemen. Er werden ook eigen producten en complete slaapsystemen ontwikkeld in samenwerking met gespecialiseerde paramedici en ingenieurs. Ergopolis Distribution verdeelt diverse producten via een selectief netwerk van partners uit diverse sectoren. De one-brand store van Ergopolis Distribution bevindt zich te Boortmeerbeek.

Pascal Mannekens - Bedking

Pascal Mannekens

Vandaag staan beide bedrijven onder leiding van Pascal Mannekens. Hij is Master in de Revalidatiewetenschappen, wetenschappelijk onderzoeker met internationale expertise op het vlak van ontwikkeling en onderzoek van ergonomische slaapsystemen en auteur van het boek Rust voor je rug - Kies het juiste bed en maximaliseer je slaapcomfort uitgegeven bij Lannoo.

Bezoek ons of neem contact op ›

Onze ergonomische producten