LightAir luchtreinigers vernietigen het Covid virus

LightAir luchtreinigers vernietigen het Covid virus

De LightAir luchtreinigers uit het gamma van Bedking, waren in 2015 al wetenschappelijk getest op hun effectiviteit ten aanzien van griepvirussen. Er werd toen al gezegd dat de conclusies ook geldig waren voor andere virussen, maar toch zijn er intussen bijkomende tests gebeurd specifiek met COVID-19 (SARS-CoV-2) en het SARS virus (SARS-CoV-1).

Dit baanbrekende onderzoek werd uitgevoerd door het Spaanse instituut IrsiCaixa in Barcelona, dat meer dan 25 jaar ervaring heeft met wetenschappelijk onderzoek naar onder meer HIV en AIDS. Ze werken ook mee aan de ontwikkeling van een vaccin tegen het Coronavirus. Zij evalueerden nu ook in hoeverre de LightAir IonFlow "ultra high density ionisator" het Covid virus neutraliseert.

LightAir vernietigt virussen in de lucht én op oppervlakken

Hun onderzoek toont wetenschappelijk aan dat LightAir het COVID-19 virus niet alleen in de lucht vernietigt en onschadelijk maakt voor mensen, maar zelfs wanneer nadat ze zich hebben gehecht aan contactoppervlakken. LightAir luchtreinigers zijn daarmee een belangrijke aanvulling op de geldende maatregelen die verspreiding van het coronavirus proberen te voorkomen.

Onze luchtreinigers zijn een makkelijke, "plug & play" oplossing voor elke locatie, zowel thuis als in de werkomgeving of in commerciële context.

Lees het onderzoeksrapport
Bekijk ons gamma luchtreinigers van LightAir en andere merken